Overlad bogholderiet til os

Som erhvervsdrivende er man bogføringspligtig. Det betyder, at man skal holde styr på virksomhedens bilag, ind- og udbetalinger, herunder debitor- og kreditorfakturaer, samt løn. Hos Revisionsaktieselskabet Ib Rohde kan vi hjælpe dig med daglig bogføring eller assistere, hvor der er spidsbelastninger eller behov for det.

Regnskabsprogrammer
Der findes en del forskellige regnskabsprogrammer til brug for den daglige bogføring. Fælles for disse programmer er, at de er gode hjælpemidler til bilagshåndtering, fakturering, lager- og likviditetsstyring. Nogle har et system i forvejen, andre har brug for hjælp til at finde det rigtige. Med vores brede og faglige kendskab til markedet, fungerer vi som uafhængig rådgiver, og kan derfor hjælpe dig i gang med den løsning, der passer bedst til din forretning.

Eksempler på gode regnskabsprogrammer kan fx være:

  • E-conomic
  • Focus IT
  • Dinero
  • Billy.dk
  • Navision
  • SummaSumarum
  • m.fl.

Desuden er vi ved hjælp af vores fjernsupport-program ISL, i stand til at overtage styringen af kundens computer via internettet, naturligvis efter forudgående accept fra kunden.

I ovennævnte regnskabsprogrammer kan vi få en revisoradgang og den vej rundt hjælpe dig trygt og sikkert i mål med bogføringen. Ved at udnytte teknologien er det muligt at få en løsning, hvor du løbende kan sende os dine bilag digitalt, så din bogføring hele tiden er opdateret. Vi servicerer selvfølgelig også kunder, der har det bedst med at aflevere et ringbind med deres bilag.

Ved at overlade bogføringen til os, kan du slippe bekymringerne og koncentrere dig om dét, du er bedst til. For os handler det om, at aflaste dig mest muligt så du kan koncentrere dig om din forretning.

Momsopgørelse og årsregnskab
I forlængelse af bogholderiet udarbejder vi momsopgørelser og hjælper med, at du husker alle de omkostninger, som du skal have med i momsregnskabet. Som en del af vores service tilbyder vi udarbejdelse og indberetning af dit årsregnskab. Vi har en tæt dialog omkring indholdet, så du er tryk ved dit regnskab. Vi går også gerne med til møde i banken, hvis du ønsker det.